divendres, d’agost 11, 2006

Avui ha estat un gran dia: traurem el cava i el vi de les nostre terres per celebrar-ho.

Llàstima que les paraules de l’alcalde de Maldà:

“l'Ajuntament considera el projecte com a bo i positiu pel Municipi i pel medi ambient, i sense que, fins a la data d'avui, ningú hagi demostrat el contrari”
“…continua enganyant als veïns i veïnes de les comarques de l'Urgell i de les Garrigues, en relació amb el projecte de la planta de compostatge i els seus efectes, com són la suposada contaminació dels conreus i efectes nocius per la salut...”
“…el Govern del país …, no ha fet res per aclarir i corregir a aquest moviment opositor sobre les perverses falsedats i verí emprat…


ens demostrin que l’ajuntament encara no s’hagi adonat del que ens venia a sobre.

3 Comments:

At 5:16 p. m., Anonymous Anònim said...

DECRET DE L'ALCALDIA,
"Atès les agressions psíquiques que estan rebent els veïns i veïnes de Maldà en les manifesacions organitzades i convocades pel moviment opositor a la Planta de Compostatge de Maldà, consistents en rebre insults, ser increpats i provocats, en ocasions falsament acusats de determinats actes, la qual cosa, es materialitza en tota la població, tant als adolescents, com gent de mitjana edat i gent gran, i fins i tot, als padrins i padrines interns de la Residència Geriàtrica, amb l'afegit de repartiment de pamflets i pintades, insultants i anònimes, i a més, amb amenaces, durant aquests darres dies.

Atès les males maneres i esdeveniments dels lídes i acorts socials que conformen aquest moviment opositor, el qual, malauradament continua enganyant als veïns i veïnes de les comarques de l'Urgell i de les Garrigues, en relació amb el projecte de la planta de compostatge i els seus efectes, com són la suposada contaminació dels conreus i efectes nocius per la salud.

Atès que, fins i tot el Govern del país, el qual, després de pronunciar-se favorablement i per escrit, respecte d'aquesta planta de compostatge, no ha fet res per aclarir i corregir a aquest moviment opositor sobre les perverses falsedats i verí emprat, probalement i possiblement, per la por a perdre vots devant d'una imminent convocatória electoral, mantenint una actitud més que passiva al respecte i alhora permissiva amb aquest moviment opositor i manifestants.

Atès doncs el antecedents esmentats, i la previsió que la hostilitat i les agressions esmentades vagin a més, i en detriment dels veïns i veïnes de la població de Maldà,

HE RESOLT:

Primer: La retirada total i definitiva del projecte de construcció d'una planta de compostatge, promogut per l'empresa Adobs Orgànics, S. L, motivada única i exclusivament per les agressions psíquiques que pateixen els veïns i veïnes de la nostra població, i la situació de crispació i conflicte social creats, tant en la població de Maldà, com en les poblacions de les rodalies, ja que l'Ajuntament considera el projecte com a bo i positiu pel Municipi i pel medi ambient, i sense que, fins a la data d'avui, ningú hagi demostrat el contrari.

Segon.- Senyalar com a únics responsables d'aquesta situació de crispació i conflicte social creats, als lídes dels moviment opositor, motivats per determinats interessos ocults que en un futur es veuran, així com als responsables polítics del Govern de la Generalitat, els quals han estat incapaços de defensar els seus propis informes favorables davant d'aquestes agressions externes. Igualment han esatat incapaços de defensar a l'Ajuntament de Maldà per complir amb la legalitat, i el que és mes greu; també han estat incapaços de defensar la part més dèbil i vulnerable, que no és altra que els veïns i veïnes de Maldà.

Tercer.- Fer constar la bona predesposició i actitud comprensiva de l'empresa Adobs Orgànics, S.L., la qual, sent coneixedora de la crispació i conflicte social sorgit aquests darres dies, ja ha manifestat a aquesta Alcaldia, que accepta la retirada del projecte i que no farà valdre els seus drets adquirits. Així mateix, es posa a dispocició de l'Ajuntament i de la població de Maldà, per tot allò que convingui, tant ara, com en el futur."

Josep Batlle i Martorell.
Alcalde.



Aquest es el text del decret d'alcaldia.

 
At 6:37 p. m., Anonymous Sigfrígid said...

A veure si tot això serà paper mullat... Cal no abaixar la guàrdia i fins que no es faci un acord entre tots els ajuntaments del urgell que permeti evitar la construcció de plantes que compostin material de fora de la comarca, jo no ho veuré clar.

 
At 6:51 p. m., Anonymous Anònim said...

AQUESTES PARAULES SÓN UNA INFÀMIA A L'ALÇADA -I L'AMPLADA- DE QUI LES HA DITES. BÉ, POTSER TAMBÉ A L'ALÇADA DEL PELEGRÍ FILL -QUIN GRAN HOME EL PARE!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home