diumenge, d’agost 13, 2006

Degut a l'alt nivell de crispació que diuen que hi ha a altres foros o al poble de Maldà, volem dir que en un inici a Llorens tanbé hi havia aquesta situació però que al final, hem acabat posant-nos tots d'acord; al menys això és el que han declarat els responsables dels que estaven a favor de la planta, els responsables que hi estaven en contra axí com els imparcials.

5 Comments:

At 1:49 p. m., Anonymous Anònim said...

no sé què us han donat a maldà però veient la merda que heu estat abocant a molts fòrums potser sí que us mereixeu la planta de compostatge

 
At 2:02 p. m., Blogger PLATAFORMA DE LLORENS said...

PLATAFORMA DE LLORENS NO HA ESCRIT A CAP FORO QUE NO SIGUI AQUEST, NI HA FALTAT EL RESPECTE A NINGU encara que tothom es lliure de pensar o imaginar el que vulgui.

 
At 6:47 p. m., Anonymous Anònim said...

Aquest que escriu al principi d'aquí dalt sobre la merda que s'aboca en altres fòrums, potser de cognom és Fumanyà? O Adobs Orgànics?

Que s'ho faci mirar i que sant Nicolau Pistoler el perdoni!

 
At 8:15 p. m., Anonymous pleitaguensam said...

Abocador,el nom és abocador.Planta de compostatge és el que hi ha a Tàrrega que no hi té res a veure.
D'altra banda, quan dius que ens han donat els de Maldà, a quins et refereixes, als partidaris de l'abocador o bé als contraris? Si et refereixes als primers la cosa podria tenir sentit ja que segons ells abocar merda és el que es porta, si et refereixes als segons l'únic que n'hem rebut ha estat suport i ànims per continuar endavant amb la weblog. Ah! i si abocar merda als altres forums vol dir opinar en contra de l'abocador de Maldà, tinguis per segur que ho continuarem fent.
PS: No crec que Sant Nicolau Pistoler el perdoni, ves que no tregui el seu pistolot...

 
At 10:42 p. m., Anonymous Un Veí de Llorens said...

No sóc de Maldà, però hi tinc molts amics (proabocador i antiabocador). Sempre que he anat a Maldà m'han tractat molt bé; espero que continuï passant el mateix. Cadascú té els seus principis i els ha de defensar com millor sàpiga, sempre amb respecte i coherència. Força Webblog de Llorens !!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home