dijous, d’agost 10, 2006

Més de 60 persones han entregat a Medi Ambient a Lleida 2.400 noves al.legacions contra la planta de compostatge a Maldà i més de 3.000 signatures.

4 Comments:

At 10:56 a. m., Anonymous Anònim said...

Que Fort!!!!!

10/08/2006 Ipcena denuncia presunta prevaricación en el trámite de la plantade Maldà
Sección:REGIONAL COMARCAS
[1,467 Caracteres] lleida l El grupo ecologista Ipcena considera que la licenciaambiental que el ayuntamiento de Maldà concedió en el 2001 aAdobs Orgànics para la construcción de la planta de compostajeen Maldà se tramitó "de manera totalmente fraudulenta y cometiendoun presunto delito de prevaricación por parte del secretariodel ayuntamiento de Maldà y del alcalde".


10/08/2006 MaldàSr
Sección:OPINION
[5,875 Caracteres] MaldàSr. Director:El día 10-07-2006 se repartió por los centros de ocio del pueblodonde resido, Sant Martí de Riucorb, una revista titulada Informatiumunicipal de Maldà, y me sorprendió en gran manera hasta dóndepuede llegar la insensatez de un individuo para expresar unasarta de agravios a compañeros de otros pueblos colindantes asícomo a sus vecinos, pues éste señor Batlle (alcalde de

 
At 1:42 p. m., Anonymous Anònim said...

les dos noticies anteriors les trobareu al segre amb data d'avui dia 10

 
At 3:00 p. m., Anonymous Anònim said...

Una vergonya que en un primer moment només deixessin passar als alcaldes i no als membres de les plataformes que en bona part han portat el pes de la lluita. Una altra mostra de l'elitisme de la nostra -nostra?- classe política. Caldrà que anem força en compte, ara i sempre.

Per cert, on recollonses és l'arbequí aquell de la bicicleta? Mané, Llané, Cagané... ara no me'n recordo de com se diu!

 
At 12:50 a. m., Anonymous Sigfrígid said...

Pastallé, em sembla que es diu Pastallé, que surtie a la teletres
Bona cuina!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home