diumenge, d’agost 06, 2006

No a l'abocador de Maldà

Degut als greus esdeveniments que estan succeint a Maldà, ens veiem obligats a formar una plataforma per defensar la nostra terra.
Tot es basa en la construcció d'una planta de compostatge a Maldà. Si realment s'arribés a construir aquesta planta, això suposaria un greu perjudici per la majoria de pobles de les Valls del Corb. L'assumpte és molt llarg d'explicar i anirem a poc a poc exposant els motius que han fet que altres llocs de Catalunya on s'han creat instal·lacions similars hagin acabat abandonant el territori.

4 Comments:

At 6:38 p. m., Anonymous eusebi said...

porten 5 añs intentan colar labocador pro ningu lo vol perque sira?

 
At 8:29 a. m., Blogger Plataforma ciudadana said...

Salutacions des del Diari NO TAN A PROP.
Seguim la vostra problemàtica, i us convidem a llegir:

http://notancerca.blogspot.com/2006/08/qu-passa-mald.html

 
At 7:39 p. m., Anonymous Anònim said...

tots plegats amb de lluitar,per les nostres terres,que traballem,i cuidem,aquestes terres que ens donan tot el que tenen,i tambe ens ha donat aquets aires que respirem tan purs ,i que les gents de la ciutat,busquen als caps de semana,i per vacances,amb d`apendre estimar la natura,per tot aixo i mol mè`s amb de dir no a la contaminaciò`en general

 
At 2:13 p. m., Anonymous Anònim said...

Aixó es molt bonic però contaminació sempre n'hi haura. El problema és que viure al costat d'un abocador on es superen els limits legals te greus efectes per la salut. primer perquè aquestes empreses aprofiten per fer el que volen, ningú les controla les 24 hores i per part de 'administració tampoc interessa molt el que pasa ja que algo s'ha de fer dels residus que ningú vol i gràcies a aquestes empreses ""desapareixen""

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home